Vendor/Dealer lease

Leasing is een ideaal verkoopinstrument om jouw sales te verhogen. Met vendor lease bied jij, als dealer of leverancier, aan jouw klant een passende lease oplossing aan. Het aanbieden van lease vergroot niet alleen de kans op het sluiten van een deal, maar versterkt ook jouw commerciële propositie. Wij nemen jou al het werk uithanden nadat de lease is aangevraagd (indien gewenst). Jij kan voor bedrijven gevestigd in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk lease-oplossingen via ons aanbieden.

Jij bepaalt of wij het krediet-besluit alleen eerst naar jou sturen of dat we de gehele lease-aanvraag voor je regelen met jouw klant. Jij bepaalt dit per aanvraag.

Jij kan online lease offertes voor jouw klant maken of direct een aanvraag (binnen 2 minuten) bij ons indienen tijdens jouw verkoopproces. Wij maken leasing simpel, vertrouwd en zijn onafhankelijk. Wél die deal met Lease-deal, ook voor starters.


Voordelen van een Vendor Lease programma met Lease-deal.com

  • Hogere conversie uit jouw verkoopactiviteiten
  • Versterking van de marketing- en sales propositie
  • Geen investeringen in IT door gebruik van het lease-deal.com platform & plugins
  • Digitaal aanvragen versturen, ondertekenen en beheren in je eigen beveiligde portal
  • Jij bepaalt wie het krediet-besluit communiceert met jouw klant.

Heb je al een 'eigen' lease portefeuille opgebouwd? Wij kunnen jouw portefeuille overnemen en met onze Vendor Lease As A Service jou volledig ontzorgen. Door overname van jouw portefeuille komt jouw werkkapitaal vrij en ontstaat er weer meer ruimte om te ondernemen. Hoe werkt het? Wij leggen het graag aan je uit. Neem contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.

Je bezoekt onze website met de verouderde browser Internet Explorer.

Om de website optimaal te kunnen blijven gebruiken, raden we je aan om een van de volgende browsers te gebruiken: