Lease-vormen

Wij kunnen meerdere lease oplossingen aanbieden zoals; financial lease, operational lease en full service financial lease.

Financial Lease
Met financial lease ben jij de economische eigenaar van het (nieuwe) bedrijfsmiddel. Dit biedt kostenvoordelen en extra investeringsaftrek. Daarnaast geniet je van een hoge mate van flexibiliteit. Jij bepaalt bijvoorbeeld zelf of je een slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen inbouwt het leasecontract. De volledige rente die jij betaalt in Nederland kan je van de winst aftrekken. Dit komt mede omdat je de investering (max. 28%) van het bedrijfsmiddel van de winst kunt afhalen.

Full Service Financial Lease
Als leverancier/dealer wil je jouw klant ontzorgen gedurende gehele levensduur van het bedrijfsmiddel. Jouw klant wil 28% investeringsaftrek. Full Service Financial Lease is de meest uitgebreide vorm van Financial Lease. Naast het financial lease contract kan jij, als vendor/leverancier, alle bijkomende diensten aanbieden en worden deze in één verzamelincasso betaald. Hier kan je denken aan een dealer onderhoudsplan, vervanging van onderdelen/banden, verzekeringen of andere diensten. Jij als dealer/leverancier sluit zelf de overeenkomst met jouw klant. Wij zorgen dat de abonnementsbijdrage elke maand wordt geïncasseerd en wordt uitbetaald aan jou. Service componenten meenemen in de financial lease dat kan dus bij Lease-deal. Wij hebben de oplossing voor je.

Netto Operational Lease
Nu óók netto operationele lease oplossingen met één aanvraag via onze plugin. Jouw verkoop nu uitbreiden met netto operationele equipment lease-oplossingen? Onze (website) plugin faciliteert het en de aanvraag is met 3 in te vullen gegevens geregeld. Simpel, snel en de nieuwe norm in leasing. Restwaarde: onze plugin toont direct een minimale 'fiscale' restwaarde. De maximale 'markt' restwaarde stemmen we graag met jou als dealer/leverancier verder af.

Sale & Lease-back
Wanneer jij gebruik maakt van de leasevorm Sale- en Lease Back verkoop jij je eigen bedrijfsmiddel aan de leasemaatschappij en lease jij hem vervolgens terug. Hierdoor maak je werkkapitaal vrij voor groei, waarmee jij direct kan ondernemen. Tijdens het leasecontract blijf je zelf economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel en is de leasemaatschappij juridisch eigenaar. Wanneer het leasecontract afloopt gaat het juridisch eigendom terug naar jou en ben jij weer volledig eigenaar van het bedrijfsmiddel. Voordelen; Direct kapitaal ter beschikking voor nieuwe investeringen en groei en blijf gebruik maken van je eigen bedrijfsmiddel. Lease grondverzet/agrarische bedrijfsmiddelen al vanaf €30.000.

Meer online verkopen?
Wij hebben verschillende 'plugin/API-oplossingen' om direct op jouw website de aankoopdrempel te verlagen. Jouw website bezoeker ziet direct wat de scherpste lease-prijs bij het bedrijfsmiddel is. En kan gelijk de aanvraag online bij ons indienen. Wij houden jou als leverancier en als klant op de hoogte van elke stap in het aanvraag proces en sturen direct een digitaal te ondertekenen document sturen.

Kortom: Eén aanvraag door jouw website bezoeker en ons algoritme zoekt (direct) bij meerdere financiers de beste oplossing. Jij verkoopt sneller en meer. Simpel, Snel, Slim en direct verkoopbevorderend. Wij hebben een plugin of API voor alle nieuwe en/of gebruikte bedrijfsmiddel categorieën die wij aanbieden. Doe er je voordeel mee voor de beste deals!

Wil je meer weten? Bel ons op: +31(0) 887 788 977

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.

Je bezoekt onze website met de verouderde browser Internet Explorer.

Om de website optimaal te kunnen blijven gebruiken, raden we je aan om een van de volgende browsers te gebruiken: