Over ons

Lease-deal.com is een onafhankelijk lease-platform voor MKB dealers en ondernemers. Voor dealers maakt Lease-deal het mogelijk om lease-oplossingen te integreren in het verkoopproces. Wij bieden in een online omgeving dealers de mogelijkheid om direct zelf de lease-aanvraag voor hun klanten te regelen. Hiervoor hebben we ook handige plugins die op de eigen website geplaatst kunnen worden of een aanvraagportal. Wij behandelen aanvragen voor bedrijven gevestigd in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk.

Hoe doen wij dit?
Voor ondernemers staat Lease-deal klaar met de ‘Direct lease’ oplossing. Wij zijn er voor ondernemers die willen groeien en de volgende stap voor hun bedrijf willen leasen. Door middel van de online calculator bereken je op eenvoudige wijze jouw leaseprijs per maand. Door inzet van onze slimme technologie, algoritmen, AI-oplossingen en meerdere financiers weten wij direct de beste lease-oplossing te vinden. En ben jij snel geholpen.

Wie zijn wij?
Lease-deal is onderdeel van technologiebedrijf Topicus (> 1.050 fte). Als onderdeel van Topicus bouwen wij continue aan nieuwe functionaliteiten voor ons platform en onze plugins.

Onze professionals weten als geen ander waar ondernemers naar op zoek zijn door meer dan 30 jaar (internationale) ervaring in lease. Lease-deal is actief lid van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (Leasing Nederland).

Ons team

Maarten Duivesteijn
Co-founder & Directeur
Xavier Schalk
Vendor Sales Manager
Wouter Pollmann
Directeur
Joris Nijboer
Technology Officer
Michiel Schipper
Executive / Directeur
Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.

Je bezoekt onze website met de verouderde browser Internet Explorer.

Om de website optimaal te kunnen blijven gebruiken, raden we je aan om een van de volgende browsers te gebruiken: