Trucks en Trailers

Binnen de Trucks & Trailer branche of Transport en Logistiek worden veel verschillende voertuigen gebruikt. Wij kunnen financial of operational lease-oplossingen bieden voor bedrijven gevestigd in; Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Lease-deal biedt financial- en operationele lease oplossingen voor onder andere:

De bovengenoemde voertuigen zijn uitstekend via lease te financieren. Gemiddeld kun je deze voertuigen tot maximaal 96 maanden leasen als er sprake is van trekkend materiaal. Getrokken materiaal kan zelfs tot 120 maanden door lease gefinancierd worden. Ook een jong gebruikt materiaal kan door middel van een financial lease gefinancierd worden.

De looptijd van de lease bij jong gebruikte | occasion voertuigen en getrokken materiaal is vaak afhankelijk van de staat van onderhoud en de gereden aantal kilometers of nog te rijden kilometers. Vaak is het, in overleg met jouw leverancier, mogelijk om de lease af te stemmen op jouw wensen qua looptijd en eventuele slotbetaling aan het einde van de leaseperiode.

Wil je lagere maandlasten?

Door inruil via jouw leverancier van je huidige voertuig | getrokken eenheid of door een aanbetaling op de aanschaf van het nieuwe materiaal verlaag je jouw maandlasten. Hiernaast is het mogelijk om in overleg met je leverancier een slottermijn op te nemen in de lease. De slottermijn is afhankelijk van de looptijd van jouw leasecontract. Indien jouw leverancier een terugkoop garantie afgeeft op de machine dan kunnen wij hier een eventuele slottermijn op afstemmen.


De voordelen van lease voor trucks en trailers

Als je jouw transportmiddel financiert via lease bereik je een uitgebalanceerde mix in de financiering van jouw bedrijf. Op deze manier houdt je jouw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die financierbaar zijn voor lease.

  • 100% van de investering via een lease financiering.
  • Bankonafhankelijkheid door spreiding van de financiers voor jouw onderneming en equipment die je nodig hebt.
  • Verruiming van de ruimte in jouw liquiditeiten en werkkapitaal.
  • Korte doorlooptijd van de leaseaanvraag (jouw leverancier kan het leasecontract geheel online voor jou in zijn showroom regelen via lease-deal.com).
  • Extra zekerheden als borgstellingen zijn vaak niet nodig.
  • Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst is er sprake van een vast maandbedrag.
  • Eenvoudig en transparantie in de budgettering van jouw bedrijfskosten.
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijkheden.

Meer weten?

Persoonlijk contact stellen wij altijd op prijs. Heb je aanvullende vragen dan staan onze deskundige lease-adviseurs voor jou klaar. Neem contact met ons op voor meer details. Vele klanten in de Transport en Logistieke dienstverlening – Leveranciers of Eindgebruikers – hebben wij al op hun wensen afgestemde lease oplossingen mogen bieden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.

Je bezoekt onze website met de verouderde browser Internet Explorer.

Om de website optimaal te kunnen blijven gebruiken, raden we je aan om een van de volgende browsers te gebruiken: