Medische apparatuur

Binnen de zorgsector en medische branche worden veel verschillenden soorten medische apparaten gebruikt. Wij kunnen financial of operational lease-oplossingen bieden voor bedrijven gevestigd in; Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk.

Lease-deal biedt financial lease oplossingen voor:

De bovengenoemde machines zijn uitstekend via lease te financieren. Looptijden van de lease zijn sterk afhankelijk van welk medisch apparaat het is. De looptijden zijn van 48 maanden voor Fitnessapparatuur tot 108 maanden voor MRI en CT-scan equipment. Ook een jong gebruikte machine kan door middel van een financial lease gefinancierd worden. Hiernaast is hoogtechnologisch gerefurbished medische equipment ook via lease te financieren.

De looptijd van de lease bij jong gebruikte (refurbished) medische apparatuur is vaak afhankelijk van de staat van de machine die je wilt leasen. Vaak is het, in overleg met jouw leverancier, mogelijk om de lease af te stemmen op jouw wensen qua looptijd en eventuele slotbetaling aan het einde van de leaseperiode.

Wil je lagere maandlasten?

Door inruil via jouw leverancier van je huidige apparaat of door een aanbetaling op de aanschaf van de nieuwe machine verlaag je jouw maandlasten. Hiernaast is het mogelijk om in overleg met je leverancier een slottermijn op te nemen in de lease. De slottermijn is afhankelijk van de looptijd van jouw leasecontract. Indien jouw leverancier een terugkoopgarantie afgeeft op de machine dan kunnen wij hiermee een eventuele slottermijn op afstemmen.

De voordelen van Lease voor tandartsapparatuur, praktijkinrichting, laser- en scan equipment

Als je een machine financiert via lease bereik je een uitgebalanceerde mix in de financiering van jouw bedrijf. Op deze manier houdt je jouw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die financierbaar zijn voor lease.

  • 100% van de investering via een lease financiering
  • Bankonafhankelijkheid door spreiding van de financiers voor jouw onderneming en equipment die je nodig hebt.
  • Verruiming van de ruimte in jouw liquiditeiten en werkkapitaal
  • Korte doorlooptijd van de leaseaanvraag (jouw leverancier kan het leasecontract geheel online voor jou in zijn showroom regelen via lease-deal)
  • Extra zekerheden als borgstellingen zijn vaak niet nodig
  • Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst is er sprake van een vast maandbedrag.
  • Eenvoud en transparantie in de budgettering van jouw bedrijfskosten.

Meer weten?

Persoonlijk contact stellen wij altijd op prijs. Heb je aanvullende vragen dan staan onze deskundige lease-adviseurs voor jou klaar. Neem contact met ons op voor meer details. Vele klanten in de medische sector – Leveranciers of Eindgebruikers – hebben wij al op hun wensen afgestemde lease oplossingen mogen bieden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.

Je bezoekt onze website met de verouderde browser Internet Explorer.

Om de website optimaal te kunnen blijven gebruiken, raden we je aan om een van de volgende browsers te gebruiken: