Automotive

Binnen automotive of de mobiliteitsbranche - zoals vaak genoemd - is lease de gebruikelijkste vorm van financieren voor bestelbusjes, lichte bedrijfswagens en personenauto's. Profiteer bij financial lease van de investeringsaftrek (max 28%). Wij kunnen financial of operational lease-oplossingen bieden voor bedrijven gevestigd in; Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Lease-deal biedt financial lease oplossingen voor:

  • Personenauto's
  • Taxi's en Lesauto's
  • Bestelwagens tot 3.5 ton
  • Personen busje / Bestelauto's

De bovengenoemde voertuigen zijn uitstekend via lease te financieren. Gemiddeld kun je deze voertuigen (nieuw of gebruikt) tot maximaal 72 maanden leasen. Ook een jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens kan door middel van een financial lease gefinancierd worden, indien het bedrijfsmiddel na het verlopen van de lease-looptijd niet ouder is dan 132 maanden.

De looptijd van een leasecontract bij occasion lease is afhankelijk van de staat van het voertuig en de kilometerstand. Vaak is het, in overleg met jouw leverancier, mogelijk om de lease af te stemmen op jouw wensen qua looptijd en eventuele slotbetaling aan het einde van de leaseperiode.

Wil je lagere maandlasten?

Door inruil via jouw leverancier van je huidige auto, bedrijfsbus of door een aanbetaling op de aanschaf van het nieuwe voertuig verlaag je jouw maandlasten. Hiernaast is het mogelijk om in overleg met je leverancier een slottermijn op te nemen in de lease. De slottermijn is afhankelijk van de looptijd van jouw leasecontract. Indien jouw leverancier een terugkoop garantie afgeeft op het voertuig dan kunnen wij hier een eventuele slottermijn op afstemmen.

De voordelen van lease voor personenauto's, bestelwagens en vrachtwagens

Als je een voertuig financiert via lease bereik je een uitgebalanceerde mix in de financiering van jouw bedrijf. Op deze manier houdt je jouw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die financierbaar zijn voor lease.

  • 100% van de investering via een lease financiering.
  • Korte doorlooptijd van de leaseaanvraag (jouw leverancier kan de leaseovereenkomst geheel online voor jou in zijn showroom regelen via lease-deal.com)
  • Extra zekerheden als borgstellingen zijn vaak niet nodig.
  • Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst is er sprake van een vast maandbedrag.
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk.
  • Direct digitaal de aanvraag indienen en accorderen (digitale handtekening)

Meer weten?

Persoonlijk contact stellen wij altijd op prijs. Heb je aanvullende vragen dan staan onze deskundige lease adviseurs voor jou klaar. Neem contact met ons op voor meer details. Vele klanten binnen de mobiliteitsbranche – Leveranciers of Eindgebruikers – hebben wij al op hun wensen afgestemde lease oplossingen mogen bieden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.

Je bezoekt onze website met de verouderde browser Internet Explorer.

Om de website optimaal te kunnen blijven gebruiken, raden we je aan om een van de volgende browsers te gebruiken: